Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znacie może tą piosenke? ENERGY2000

fabiankolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka beka :P Idź się spytać o to na zapytaj, może tam będą wiedzieć, a nie w tym dziale XDD
PS: Pawelek2002 z ciekawości sprawdziłem i jest w dziale "PogaduszkI" :P Tam odsyłam autora tego miażdżącego tematu :D

Opublikowano

Zauważcie, że plik jest do ściągnięcia, bez skanu. Pozdrawiam osoby, które z niego skorzystały i życzę szybkiego pozbycia się tego wirusa. Post zgłoszony do moderatorów.

Opublikowano

Zauważcie, że plik jest do ściągnięcia, bez skanu. Pozdrawiam osoby, które z niego skorzystały i życzę szybkiego pozbycia się tego wirusa. Post zgłoszony do moderatorów.

Plik czysty jak łza

https://www.virustotal.com/pl/file/6dcf14c239dc0bf7dda7440e829d2c4e1a3e32d5c414e4cbdbb3fcc746e7e73b/analysis/1384722136/

Ps.Plik pobrałem i żadne moje zabezpieczenia nie wywołały jakiegoś alertu i plik też otworzyłem i nic się nie stało dodatkowo przed chwilą przeskanowałem na virustotal i też czysto.

Opublikowano

Plik z rozszerzeniem .mp3.mp3 i wazy AZ 260kb :P Zycze udanego formata lub naprawiania :)

Nigdy nic nie sciagam ale z ciekawosci sprawdzilem https://www.virustotal.com/pl/#url i nic nie pokazalo ze cos tam jest .

Jesli tam jest key to chyba autor szuka darmowego konta do BF

Edit

@Tiger , to co tam jest ?

Opublikowano

Kawałek muzyczki leci i nic poza tym keyloggera na 100% nie ma,bo by mi wykryło tym bardziej,że ufam swojemu zabezpieczeniu i nawet virustotal nic nie wykrywa.

Co do znalezienia nutki będzie ciężko gdyż ten kawałek jest na mniejszą skale odegrany przez dj czy puszczony prędzej Ci ktoś pomoże kto często słucha radia energy2000 i tam napisać na ich forum prośbe,bo tutaj to nikt Ci raczej nie pomoże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...